Marmar Copenhagen

Istanbul, Turkey, Landscape, View, Architecture

MarMar Copenhagen heeft een boetiek met twee verdiepingen in de binnenstad van Kopenhagen. De boetiek was voor het eerst te zien op een mode-evenement in Kopenhagen en trok al snel de aandacht van internationale beroemdheden, waaronder You're the Only One-starters Christianina Pablos.

De inspiratie van MarMarMar ligt niet in het verleden, maar in de inspiratie van de natuurlijke wereld om hem heen. 'Toen ik een kind was, zei mijn grootmoeder altijd dat ik de plaats waar je je oceaan vindt, niet moet verlaten, want daar vind je je lucht', zei Marmar. In Kopenhagen is de MarMar-boetiek een unieke architecturale structuur die een glazen en metalen zolder combineert met een grotachtige binnenruimte.

Terwijl MarMar pionierde met enkele van 's werelds beste hedendaagse kinderkleding, zijn zijn ontwerpideeën verre van saai. Om te beginnen geeft MarMar ons een moderne kijk op de oude Engelse wandelschoen, de mengelmoes van metallic kleuren aan elkaar geknoopt in een ingewikkeld geknoopt chobblery mesh.

Interessant genoeg lijkt Kopenhagen een helder verlichte verademing voor Kopenhagen. De dramatische intimiteit van het boetiekinterieur wordt gecompenseerd door de felle lichten van de dramatische kroonluchters die de bevroren bogen herbergen.

gestapelde tailles met handgemaakte mini-jurkwiggen zijn favoriet. Ze zijn comfortabel en toch gestructureerd, en lijken een goede balans te bieden in MarMar's uitgebreide collectie polyester losse items. De klassieke Noma, onderdeel van de MarMar-collectie, is een geklede schoen die slim en uniek is. Op het eerste gezicht is het een eenvoudige zwarte wig die een beetje Brown Love It!

De accessoires zijn al even interessant.cipline combineert met fantasie met brede, geëmailleerde kettingen in oestervormige hangers, slabbetjeskettingen van rank bamboe en handschoenen die zo dun zijn dat ze buitenaards lijken. Dit zijn de MarMar-accessoires die je nodig hebt om deel uit te maken van je fantasierijke garderobe.

Zelfs de eenvoudigste lijnen en stijlen kunnen intens worden met het juiste MarMar-accessoire. Het zijn de accessoires die je liefdevol zullen herinneren, die kleine details zoals ingetogen kettingen en franjes die je echt belichamen. Het is de moeite waard om te onthouden dat met dragen je beste eigenschappen naar voren komen. Niet alleen de kleding kan na verloop van tijd uitgewassen worden, maar ook uw accessoires hebben de mogelijkheid om uw beste eigenschappen te koesteren. Het zijn tenslotte dezelfde accessoires die je op den duur waarschijnlijk het dichtst bij je hart zullen zijn. Onthoud dat volgens de specialisten van de American Academy of Phenomenon mensen aantrekkelijker zijn voor nieuwe mensen dan voor mensen die al jaren dezelfde teint hebben, en accessoires zijn daarop geen uitzondering.

Met trendy items die betaalbaar en stijlvol zijn, voelt MarMaruke dat er een grotere markt is voor vrijetijdskleding voor kinderen die hetzelfde moet blijven. Dankzij innovatieve ontwerpers zoals tv's en Mixannel zijn er nu levendige, funky kinderkledinglijnen voor elk seizoen. Laat uw kind deelnemen aan het ontwikkelen van een gevoel voor mode en net zo hip zijn als de heetste celebs met uw keuze aan MarMar-peuterkleding, die net zo goed kan zijn als de celeb-kinderen, of gewoon uw eigen baby aankleden.