Wat is sleutels

zwangere vrouw en gynaecoloog arts in ziekenhuis - pregnant stockfoto's en -beelden

De term "inal Bars" verwijst naar de plaats waar de verloskundige zijn meeste aandacht op richt tijdens de eerste fasen van de bevalling. Er zijn twee gebieden waarop we ons zullen concentreren.

Het eerste is het arbeidsproces zelf.

Alles wat we doen is erop gericht om de baby dichter bij het geboortekanaal te brengen. Dit betekent dat de bevalling heel soepel en geleidelijk moet verlopen. De zorgverlener moet gevoelig zijn voor de behoeften van de baby, maar tegelijkertijd ook sterk. Als er enige vorm van druk is, moet de baby huilen, maar als er aan weerszijden van de bevalling een zachte beweging is, moet daar rekening mee worden gehouden en moet de baby in een geassisteerde bevalling worden gehaald. Naarmate elke fase van het proces verstrijkt, vertragen we onze aanpak tot het proces is voltooid.

Het tweede gebied is de nazorgfase.

Na de geboorte hebben we zorg nodig. Hoe meer we leren over wat er gebeurd is en onze gevoelens, dit geeft ons de instrumenten om te bespreken met de geboorte partner en de mensen om ons heen. Het helpt ons ook om een deel van de angsten te verlichten. Hier kijk ik vooral naar postnatale depressie, maar iedereen die zich zorgen maakt over zijn toekomst zal hier ook zijn gedachten kunnen delen.

Het is nuttig om na te denken over wat verloren is gegaan, en onszelf eraan te herinneren waarom we zulke lekkernijen zoeken. Mijn vaste overtuiging is dat we allemaal iets verliezen, en voor sommigen is de oorzaak misschien gekozen door onze genen. We gebruiken dan de gelegenheid van een veilige haven om over ons leven na te denken. We vinden een manier om het te beheersen en uiteindelijk wordt het wie we worden. Ik voel dat zij die alleen zijn op hun reis, troost en kracht zullen vinden op deze plek. Degenen die geen troost en kracht lijken te vinden, zullen alleen op zoek gaan naar hulp, wat ik als een zegen beschouw. (niet achterwaarts overslaan- de reis is de beloning)

Dementie is een term die tonisch gebruikt wordt, wat gewoon betekent dat de persoon zijn geheugen verliest. Dit kan heel moeilijk zijn na de geboorte, zelfs voor degenen die het grootste deel van hun leven onder de steen hebben gelegen. Iets dat zo lang zo belangrijk voor hen was, de persoon weet niet meer waarom ze die ervaring hadden. De term voor hun behandeling is wat ik "begeleid wonen" noem. In een verpleeghuis worden ze een "Begeleid Wonen" genoemd. Vaak worden ze gewoon een "Assisted Living House" genoemd. Dit zijn kleine gebouwen die veel diensten verlenen. Eén daarvan heet "gepensioneerd wonen". Kruidenwonen is een ander veel voorkomend type. Sommige verzorgingshuizen en huizen voor begeleid wonen hebben hun eigen tuinen. Elk heeft zijn eigen manier om de bewoners te helpen hun gezondheid op peil te houden.

Racen is een andere term voor lichamelijke inspanning. Verpleeghuizen en huizen voor begeleid wonen hebben vaak hardlopen als stijl van wonen. Dit betekent dat fysieke arbeid vereist is, zelfs in de kindertijd. Dit kan betekenen dat de kinderen vaak 100 ledikanten per dag moeten uitladen. Naarmate we verder in de veertig en vijftig zijn, kan de behoefte aan lichamelijke arbeid afnemen. Bij ouderen gebruiken we misschien vaker onze benen.

Dementie is het volgende stadium van achteruitgang. Vaak is het geheugenverlies blijvend. Bij sommige mensen is het geheugenverlies het gevolg van een hersenbeschadiging. Bij weer anderen wordt het geheugenverlies veroorzaakt door de ziekte van Alzheimer, een progressieve, neuropathologische degeneratie van de hersenen. Als dementie eenmaal toeslaat, beginnen we ons vermogen om te functioneren te verliezen. Het is geen prettig onderwerp om over te praten, maar het is een feit. We moeten alles doen wat we kunnen om dit te voorkomen.

Het is de plicht van ieder van ons om te doen wat hij/zij kan om dementie te voorkomen. Er zijn veel producten beschikbaar om ons te helpen.bessen en pure chocolade (ick!) Key lime pie is een klassieker om te vergelijken. Ik heb meer over de voordelen van sleutels op mijn sleutels tot depressie pagina.

Een van de ergste van de ergste kwalen, is je geest te laten gaan "gary". Ik weet dat toen mijn dieet overladen was met zetmeel, ik kon zweren dat mijn grootmoeder met een tien miljard dollar biljet aan het spelen was.(Beloofd was beloofd)

Heb je problemen met je geheugen, niet met je alledaagse dingen? Vraag jezelf eens af waar je de boerderij voor zou verwedden? De Chinezen deden dit al duizenden jaren voor de komst van de westerse geneeskunde. Er is een systeem van kruiden bekend als Kitiments of acupunctuur. Er is ook een systeem van meditatie bekend als Qi Gong, en als laatste is er een systeem van waarden bekend als Hindoe Yoga. Dit zijn geest, lichaam, geest benaderingen van genezing en de complete behandeling van chiropractische manipulatie.

Ik heb elk van deze uitgelegd in eerdere artikelen ( onderbehandeling van depressie en zijn neefje angst en de oorzaak ervan, het insluiten van dosha warrens, colitis en enderos, het vervangen van functionele verbeteringen en het loslaten van dode cellen, dat is bucking ziekte, en het toestaan van je pats om hun werk te doen) maar ze zullen het waard zijn om te herhalen.